вівторок, 19 лютого 2008 р.

Блог - Ринг (кільце)

Що це?

Блог - Ринг це група блогів зв'язаних між собою не перехресними посиланнями. Елементарний Блог - Ринг можна скласти з трьох блогів, при цьому блог А посилатиметься на блог Б, блог Б посилатиметься на блог В, а блог В, у свою чергу, посилатиметься на блог А.

Перевага blog-ring

1. Основним плюсом від участі в кільці є отримання нових тематичних відвідувачів для Вашого блога, яких дорого було б привернути звичайними методами реклами.

2. Хоча блогу кільця і доводиться частково ділитися своїми відвідувачами з іншими блогами кільця, але за одного відвідувача з Вашого блога на кільце Ви отримаєте декілька відвідувачів на свій блог. Це зв'язано, по-перше, з тим, що користувачі проглядають в кільці декілька блогів. По-друге, основний блог кільця має власну відвідуваність, рекламується і просувається власниками.

3. Відсутність "сміттєвих" блогів гарантується роботою редакторів і власників кільця. Ми стежимо за якістю.

4. З погляду пошукових систем блог отримує добавку до тематичного індексу цитування (ТІЦ) або Page Rank (PR), оскільки посилання, що розміщуються на основному блозі кільця, - "прямі" і, до того ж, з тематично близького блогу.

Для участі в blog-ring, присилайте свої посилання на vseproblog[a]gmail.com з темою blog-ring.

Немає коментарів: